Lélek-cseppek


A virágterápia egy napjainkban egyre szélesebb körben elterjedt ön/gyógyító rendszer. Ajánlható aktuális érzelmi problémák megoldására vagy betegségek lelki okainak kezelésére. A testi-lelki-szellemi harmónia helyreállítását célozza meg, ezáltal teremti meg az EGÉSZ-séget.

A drágakő- és virágesszenciák minden mellékhatástól mentesek, nem tartalmaznak káros anyagokat és minden korosztály számára kiválóan alkalmazhatóak. Bármilyen egyéb terápia vagy gyógyszeres kezelés mellett is szedhetőek, mivel nem zavarják azok hatását.

A virágterápia információs alapú gyógymód - hasonlóan a homeopátiához -, nem tartalmaznak fizikai összetevőket. A készítés folyamán, a virágok átadják a víznek gyógyító rezgéseiket, melyek képesek az élő szervezeteket harmonizálni.

A virágesszenciák olyan információ tartalmú rezgéseket közvetítenek a fizikai test- és a lélek számára, amelyek kijavítják azokat a káros/torz energetikai mintázatokat, amik a testi- és érzelmi megbetegségekhez vezetnek. 

Holisztikus gyógymód, mely nem csupán egy adott betegségre koncentrál, hanem az embert, mint egységet, a teljes egészet vizsgálva jut el a megfelelő virágesszencia alkalmazásához. Gyengéden hangolja át azokat a berögzült vagy negatív gondolati vagy érzelmi struktúrákat, amelyek akadályozzák a boldog és kiteljesedett életet.

A terápiák részeként alkalmazom, illetve külön is állítok össze, önálló terápiaként, mindig az adott ember aktuális lelkiállapotának pontosan megfelelőt. Gyerekeknek Varázs-cseppek, felnőtteknek Lélek-cseppek néven. Minden esetben konzultáció vagy kineziológiai oldás előzi meg.


Az esszenciasorozatok, amelyeket használok:

- Bach-virágterápiás esszencia sorozat   

https://www.nemethabigel.com/bach-viragterapia/

- Bailey-esszenciák 

https://www.nemethabigel.com/bailey-esszencia/

- Csakra-cseppek 

https://www.nemethabigel.com/csakra-cseppek/

- Éden-virágesszenciák 

https://www.nemethabigel.com/eden-viragesszenciak/

- Maui-virágesszenciák 

https://www.nemethabigel.com/maui-viragesszenciak/

- Maui-drágakőesszenciák 

https://www.nemethabigel.com/maui-dragako-esszenciak/

- Perelandra-kerti esszenciák

https://www.nemethabigel.com/perelandra-kerti-esszenciak/