Tábori információk

Kedves Érdeklődő!


Engedd meg, hogy mivel várhatóan együtt fogunk eltölteni egy tartalmas és kellemes nyaralást, tegeződve szóljak Hozzád.

Ezen az oldalon bővebben olvashatsz a 2020. júl. 26 - aug. 4. között Hvar szigeten tartandó Önismereti- és Alkotó táborról.

Mindegyik tábor különleges, egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. A tábor lehetőséget nyújt arra, hogy az aktív időtöltés közben, a hely, a természet csodálatos tisztító és feltöltő energiájával összehangolódva, a legmélyebb belső béke teremtődhessen meg bennünk. Külső és belső utazás lesz ez egyben, mely természetszerűen magával hozza a pihenés, feltöltődés mellett a gyógyulás lehetőségét is. A fizikai pihenésen kívül, teljes testi, lelki és szellemi megújulást tesz lehetővé. 

A gyógyító mandalákat a szabadban festjük, természetes fénynél, mindenki a saját tempójában haladva, belső késztetéseivel, inspirációjával összhangban. A tábori programok ideje alatt mindenki önmagát ismerheti meg egy mélyebb szinten, személyre szabottan, így a 10 nap alatt folyamatos oldás, oldódás zajlik. 


A tábor időtartama:

Minden tábor 10 napot, 9 éjszakát foglal magában.

A szállást az érkezés napján 14h-tól lehet elfoglalni és a hazautazás napján 10h-ig kell elhagyni.

Jelentkezési határidő: 2020. június 21.


A helyszínről:

Hvar-sziget a világ 10 legszebb szigetének egyike. Türkizkék öblök, olívaligetek, szőlőskertek, zöldellő pineaerdők, rozmaringok és levendulamezők csodálatos egyvelege fogadja az érkezőket.

Vrboska a sziget egyik kis halászfaluja, egy védett öbölben, a hegyek felől érintetlen sűrű fenyőerdő közepén fekszik. "Kis Velencé"-nek is hívják, mert a tenger mélyen benyúlik a városba, és ahol már utca szélességűre elvékonyodik, ott a két partot hidak kötik össze.  Az öböl közepén egy apró szigetecske található  pálmafával.

Vrboska a szép, apró kavicsos, sziklás vagy homokos strandjairól ismert, ahol tiszta a levegő, kristálykék a tenger és érintetlen a természet. A környéken termelt zöldségfélék, friss hal, házi olíva olaj, friss fűszerek minden vendégnek igazi ínyenc élmény lesz, főleg igazi hvari borral. 


Programok

Mandalafestés, mint belső út:

Amellett, hogy kibontakoztathatod kreativitásodat, fejlesztheted művészi képességeidet, a mandalafestés nagyon jó önismereti lehetőség. A mandala iránytű önMagodhoz, és ezáltal a világhoz. Olyan energiákat szabadít fel benned, amely segít megtalálni a helyedet a világban.

Egy belső utazás, önMagunkra való mélyebb ráhangolódás, egy játékos, önfeledt tevékenység, ami az alkotás segítségével visz közelebb saját önvalónkhoz.

Összekapcsolódhatunk a személyiségünk mögött rejlő belső világunkkal, megélhetjük a jelen teljességét, a gondolatnélküliséget, a belső CSEND-et.

Ha még nem festettél üveglapra, megtanítom az üvegmandala-festés technikáit és megismerkedhetsz a színek és formák jelentéseivel, saját kód- és hiányszíneid kiszámolásával és ezek használatával. A festéssel nem kell sietned, a tábor egész időtartama alatt, önmagadra hangolódva bármikor elkezdheted vagy folytathatod a saját mandaládat.

A mandalád elkészítése közben átélheted a jobb agyféltekés tudatállapotot, ami segít kizárni a mindennapi aggodalmaidat, feszültségeidet, megfeledkezel az időről, szinte eggyé válsz az alkotással, kikapcsolódsz és teljesen feltöltődsz. Ebben a meditatív állapotban kifestheted magadból a mindennapi stresszt. A színek és a szimbólumok már festés közben is hatnak Rád, terápiás hatása az önbizalom és az önértékelés terén is igen jelentős. Az elkészült mű, melyet szakszerűen, biztonságosan becsomagolva, "falra kész" állapotban vihetsz haza magaddal az otthonodba, a saját szépségedet, a saját belső csodádat is kifejezi.


→ Családállítás:

erről bővebben olvashatsz itt:  https://www.nemethabigel.com/csaladallitas/

A táborban legalább kétszer lesz rá alkalom, hogy mély megismerésekhez juss és olyan oldódásokat élj meg általa, ami még teljesebbé teszi az Életedet.


Spirituális társasjáték:

Világszerte népszerű önismereti, spirituális játék, amely önmagunk felfedezését és fejlesztését segíti elő tudatos döntések és választások során a bennünk rejlő képességek megismerésével, akadályaink meghaladásával, szellemi útmutatással. Tudattalanunk megtisztításán, képességeink, lehetőségeink vagy éppen fájdalmaink tudatosításán, intuíciónk próbára tételén és egymás segítésén keresztül, képes megváltoztatni az életünket, hogy saját sorsunk irányítóivá válhassunk.

A játék mély belső átalakulást tesz lehetővé, egy korábbi fejlettségi szint meghaladását, hogy ezentúl még jobban meghalljuk benső hangunkat, felfigyeljünk a jelekre és életünk eddig rejtett összefüggéseire, képességgé érleljük adottságainkat és észrevegyük mások áldásos jelenlétét életünkben. Ehhez meg kell haladni a személyes szintet - eddigi programjainkat. Ezekben mind segítséget nyújt ez a fantasztikus játék.


Testkód:

Arcunk felfedi személyiségünk legbensőbb titkait és sokat elárul egészségi állapotunkról. Az ősi Kínában kifejlesztett, részletes arcelemzési rendszer, a testbeszéd és a pszichológia módszereit ötvözve rendkívüli felismerésekhez vezet. Kiderül, miről árulkodnak arcvonásaid és testi adottságaid és az is, mennyire éled őket. Segít megismerni és megérteni másokat, miközben önmagadhoz is közelebb kerülsz.


Tartalmas és érdekes beszélgetések

... ahol Ti választhattok a témák közül. Nagyon sok izgalmas témával készülök, mely minden életterületet lefed és nagyobb összefüggéseiben láttat. Garantálom, hogy a tábor végére egy sokkal élőbb és működőképesebb világképpel, nagyobb önismerettel és önbizalommal fogtok hazatérni.


 Vörös agyagozás

A tengerparton mindenki saját maga készíti el, keveri ki a helyben található áldásos hatású, kiváló minőségű vörös agyagból azt a tetszés szerinti arc/test/hajpakolást, amivel megajándékozhatja egész évben megfáradt testét. 


Bográcsozás

Kötetlen beszélgetés, eszegetés, közös főzés.


 Activity-party

Fakultatív, játékos program önfeledt, vidám, emlékezetes pillanatokkal.


A programokon nincs kötelező részvétel. Minden program fakultatív, egyéni érdeklődésed és kedved szerint vehetsz részt bármelyiken vagy akár mehetsz helyette csobbanni egyet a tengerbe, napozni a tengerparton, vagy felderíteni a sziget csodálatos látnivalóit.

Az alkoholfogyasztás tilos a foglalkozások előtt és alatt!!!


Szeretettel várok a táborba:

 • egyedülállókat,
 • párokat,
 • barátokat, baráti köröket
 • családokat
 • fiatalokat és idősebbeket, minden korosztályból

Kiknek ajánlom a tábort:

 • akik szeretnének: a külvilág zajától egy kicsit elvonulni
 • testileg, lelkileg, szellemileg feltöltődni, pihenni egy csodálatos természeti helyen
 • választ kapni a kérdéseikre
 • többféle önismereti foglalkozás közül válogatni, önmagukat és önmaguk helyét a világban jobban megismerni
 • családias közegben, kedves barátságos emberek között lenni, új barátságokat kötni

Akiknek nem ajánlom:

 • akik a nagy nyüzsgést és a tömeget szeretik
 • akik bármilyen pszichiátriai szert szednek vagy pszichiátriai kezelés alatt állnak (ez kizáró ok a táborban való részvételből)


A szállás: 

A Vénusz apartmanház 3. házában leszünk. A képek évekkel korábban készültek, azóta sok változás történt (előnyére a helynek). 

Legutóbb 2018-ban újították fel az apartmanokat, mindegyiknek saját stílust adva. Így lett a mi apartmanházunkban pl. japán szoba, marokkói szoba, afrikai- és sámán szoba, indián szoba és a Beach house. Erről a megújult állapotról sajnos még nem lettek képek feltöltve a honlapra.

Az apartmanok:

Strandok:

Látnivalók a Szigeten: 

A Szigetről többet: 

Étkezés

Önellátó. Az apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek (hűtő, tűzhely, mikró, vízforraló, edények, tányérok, evőeszközök, konyharuha, mosogatószer, szivacs).

A közelben pizzériák, vendéglők és több "konoba"(házi kifőzde) működik elérhető áron. A szigeten vannak boltok, főleg alapélelmiszerekkel, valamint zöldség-gyümölcsös is. Az árak a hazainál kb.30%-kal magasabbak.


A tábor részvételi díja: 

Koránkelő kedvezmény 2020. márc. 31-ig: 105.000Ft

Visszatérő kedvezmény ismétlőknek: 105.000Ft

Teljes ár 2020. jún. 21-ig: 115.000Ft

Jelentkezni és a helyedet lefoglalni 45.000Ft előleg befizetésével tudod. Mivel maximum 16 fő tud jönni, ezért kérlek, ha eldöntötted, hogy szeretnél valamelyik táborban részt venni, minél hamarabb jelezd a számomra.

Kérlek, jól gondol át a táborban való részvételedet, mert a befizetett előleget továbbutalom, ezzel leelőlegezve a szállást, így ha mégsem tudnál jönni, annak visszafizetésére már nem lesz módom.


Jelentkezési határidő: 2020. június 21. 


Kedvezmények

Gyerekeknek 5 éves kor alatt ingyenes a szállás, 18 éves korig 50% kedvezmény van a szállásdíjból. Családoknál a gyermekek számának függvényében egyéni árat határozunk meg, erről személyesen egyeztetünk.

Ha mindkét táborban szeretnél részt venni és jó alaposan kipihenni magadat, akkor ezt 10% kedvezménnyel teheted meg.

Az apartmanba kistestű kutya szállásdíj nélkül hozható, de a jelenlétét előre kérem jelezni.


Leutazás:

A leggyorsabb útvonal: Budapestről 8h / Zalaegerszegről 5h alatt érkezünk autópályán Splitbe, ahol komppal 2óra alatt Stari Gradba (Hvar sziget) érünk, innen kb. 15-20perc Vrboska. Nagyon jól ki van táblázva minden, eltévedni szinte lehetetlen.

A telekocsikat preferáljuk, mivel így jóval kedvezőbb az útiköltség. A sofőröket és az utasokat segítünk összehozni, úgy, hogy mindenkinek a legjobb legyen.

A következő levélben, amelyet már csak a velünk nyaralók kapnak meg, írok még útvonal-lehetőségeket, előnyökkel-hátrányokkal együtt, valamint egy sor praktikus és gyakorlatias tanácsot, melyeknek biztosan hasznát veszitek és még komfortosabbá és kellemesebbé tehetitek velük a közös nyaralásunkat.

Amint a tábor előlege megérkezett, bekerülsz abba a zárt facebook csoportba és gmail levelezésbe, ahol a tábor előtt és után tartjuk a kapcsolatot és ahol választ kaphattok a szervezés közben felvetődő kérdésekre is.

Az elérhetőségeim, ahol a kéréseitekkel, kérdéseitekkel megtaláltok: 

+36 70/22-333-68

n.abigel@gmail.com

Szeretettel várom a kérdéseket és a jelentkezéseket!

2019-es nyári táborok program-tervezete

2018-es nyári táborok program-tervezete

2017-es nyári táborok program-tervezete

Mindegyik tábor különleges, egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. 

A tábor lehetőséget nyújt arra, hogy az aktív időtöltés közben, a hely, a természet csodálatos tisztító és feltöltő energiájával összehangolódva, a legmélyebb belső béke teremtődhessen meg bennünk. Külső és belső utazás lesz ez egyben, mely természetszerűen magával hozza a pihenés, feltöltődés mellett a gyógyulás lehetőségét is. A fizikai pihenésen kívül, teljes testi, lelki és szellemi megújulást tesz lehetővé.
A gyógyító mandalákat a szabadban festjük, természetes fénynél, mindenki a saját tempójában haladva, belső késztetéseivel, inspirációjával összhangban. 
A tábori programok ideje alatt mindenki önmagát ismerheti meg egy mélyebb szinten, személyre szabottan, így a 10 nap alatt folyamatos oldás, oldódás zajlik. 
A meglepetés(ek) nem szerepelnek a program-tervezetben!!! :))

Hvar-sziget :)

Hvar sziget-Vrboska